Energetické gély Edgar Powergel – okamžitá nálož energie

Edgar Powergel

Okamžitá nálož energie pro všechny Tvoje výzvy!

Co je Powergel?

Edgar Powergel je energetický gél pre športovcov tvorený sacharidovou zmesou, ktorá ti okamžite dodá energiu a stabilne ju udržuje. Edgar Powergel je vyvinutý tak, aby nedráždil žalúdok a tráviace ústrojenstvo. Je sladený iba ovocnými šťavami, neobsahuje kofeín, lepok ani mlieko a je vhodný aj pre vegánov.

Naše energetické gély kúpite tu  – Edgar Powergel.

Akce – 10 + 3 gély zdarma

Teraz sme pre vás pripravili časovo obmedzenú akciu na naše energetické gély. Za cenu 10 gélov ich dostanete 13 – namiesto 585 Kč teda zaplatíte len 390 Kč.

Dostupné akčné varianty:

  • 13x Edgar Powergel – lesné plody.
  • 13x Edgar Powergel – multivitamIn.
  • 13x Edgar Powergel – pomaranč.
  • 13x Edgar Powergel –mix príchutí.

Vyberať môžete tu – Akcia – 10 + 3 gély zdarma.

Akce na energetické gely Edgar Powergel – 10 + 3 zdarma

Ako Powergel funguje?

Sacharidová zmes premyslená do posledného detailu ti okamžite dodá poriadnu dávku energie. Vďaka palatinóze, čo je sacharid s nízkym glykemickým indexom, nedochádza ku kolísaniu krvného cukru. To zabraňuje pocitu náhleho hladu a zaisťuje maximálnu využiteľnosť energie.

Obsiahnuté aminokyseliny potom pomáhajú udržať svalovú hmotu a podporujú jej regeneráciu.

Kde sa používa?

Kratšia športová aktivita pod tri hodiny

Edgar Powergel môžete využiť pri kratšej aktivite, keď je potreba okamžite doplniť energiu. Nástup energie prichádza v rozmedzí niekoľkých minút po požití. Energia z jedného gélu vám potom vydrží cca na 45 minút aktivity. Ďalšie dávkovanie závisí na dĺžke vašej aktivity.

Či už sa jedná o rýchlu desiatku na ovále, maratón, trail v lese alebo ultramaratón v horách - naše doplnky vám maximálne pomôžu a skvelo poslúžia. Ale pamätajte, že základom je vždy pestrý a premyslený jedálniček.

Dlhšia športová aktivita nad tri hodiny

Energetický gél Edgar odporúčame používať počas náročných pretekov v kombinácii s naším Powerdrinkom. 

Ako na to?

Pred samotnými pretekmi či tréningom si namiešaj Edgar Powedrink. Ponúkame ho v piatich príchutiach - čokoláda, čučoriedka, mango, pomaranč, marhuľa. Mysleli sme aj na vegánov, tí si môžu pochutnať na príchuti mango či kiwi. Powerdrink je vhodný aj pre malých športovcov a to v príchuti mango.

Akonáhle ti začnú dochádzať sily, prichádza na scénu hrdina menom Powergel. Ten ti okamžite dodá kopu energie bez toho, aby podráždil žalúdok. Tiež skvelo pomôže pár kilometrov pred cieľovou rovinkou alebo na konci tréningu!

Energetické gely Edgar Powergel

Aké je zloženie Edgar Powergelu?

Powergel je v podstate sacharidová zmes, tvorená palatinózou, maltodextrínom, sacharózou a glukózou. Tento nabombený kokteil je doplnený aminokyselinami a MCT tukmi pre ochranu a regeneráciu svalov a podporu imunity. Energetický gél ďalej obsahuje horčík, L-citrulín, L-carnitín a L-arginín. 

V skratke? Čisté zloženie bez farbív a sladidiel a premyslený mix špičkových zložiek pre tvoj maximálny výkon.

Ako chutí?

Čisto. Edgar Power ponúkame v troch príchutiach - lesné ovociepomaranč a multivitamín. Všetky naše energetické gély sú sladené iba prírodnými ovocnými šťavami a neobsahujú žiadne zbytočné farbivá ani dochucovadlá. Nemusíte sa preto báť tak neobľúbenej chemickej chuti či podráždenia žalúdku.

Výhody Edgar Powergelu v kocke alebo prečo si vybrať práve ten náš?

  • Vyvážená sacharidová zmes
  • Rovnomerný prísun energie
  • Nezaťažuje a nedráždi žalúdok
  • Skvelá chuť
  • Obsahuje aminokyseliny pre lepšiu regeneráciu svalov
  • Horčík zabraňuje kŕčom
  • Neobsahuje lepok ani mlieko, vhodný pre vegánov
  • Neobsahuje kofeín
  • Bez farbív a sladidiel
  • Praktické balenie a jednoduché otváranie

A jeho nevýhody?

Po vyskúšaní už nebudeš chcieť nič iné, ale neboj sa, budeme ho pre teba vyrábať až do konca vekov. A teraz ho naviac kúpiš v akcii 10+3 zdarma, tak si sprav poriadne zásoby. Príchute si môžeš namixovať podľa chuti.

Dej si náš Powergel